Advies

Kiezen welke richting u opgaat met uw bedrijf is niet altijd even gemakkelijk. Buiten het creatieve proces is het ook belangrijk om na te denken over de fiscale strategie van uw bedrijf. Hiermee helpen onze fiscaal adviseurs u graag met een belastingadvies op maat. U kunt dan ook bij ons terecht met alle fiscale vraagstukken zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Fiscaal advies

Voor een gedegen belastingadvies vanuit uw oogpunt kunt u bij VMF Administratiekantoor terecht. Wij helpen u bij het realiseren van een optimale fiscale positie. Daarnaast kunnen wij u ook met praktische zaken ondersteunen, zoals het checken van uw belastingaangifte. Dit kan vanwege de vele reglementen nog behoorlijk ingewikkeld worden en fouten hierin kunnen tot flinke boetes leiden. Om dit te voorkomen helpen wij u hier graag mee. Daarnaast kunnen we u begeleiden in herstructureringen van uw bedrijf of het kiezen van een juiste ondernemingsvorm.

Persoonlijk advies op maat

Wij vinden het erg belangrijk dat ons advies aansluit op uw situatie. Voor ieder type bedrijf is de situatie namelijk verschillend. Als ZZP’er kunt u zich afvragen waar u allemaal op moet letten met de belastingaangifte, terwijl een MKB’er zoekt naar de ideale fiscale positie. Daarom gaan we graag persoonlijk met u het gesprek aan over uw problematiek of vraagstuk. Dit zorgt ervoor dat we regelmatig contact houden en er een basis wordt gelegd voor een intensieve en mogelijk langdurige samenwerking. Wij kijken buiten het financiële aspect ook naar het juridische, en zeker ook het emotionele, aspect wanneer we u adviseren.

Advies nodig?

Kampt u met fiscale vraagstukken waar u een deskundige blik op wilt laten werpen? Dan staan de fiscale adviseurs van VMF Administratiekantoor voor u klaar. Ze gaan met u het gesprek aan en proberen met hun kennis en ervaring het probleem op te lossen en u van een betrouwbaar en kwalitatief advies te voorzien. Kom gerust eens langs voor een gesprek of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.