Salarisadministratie

Het zorgvuldig bijhouden van uw salarisadministratie is een belangrijke taak voor uw bedrijf. Het gaat immers om het geld van uw personeel. Daarom is het van belang dat dit nauwkeurig wordt uitgevoerd. Dit kan echter veel tijd voor u kosten, tijd die u eigenlijk niet heeft. Het uitbesteden van uw salarisadministratie bij VMF Administratiekantoor biedt daarin uitkomst. Wij verzorgen uw salarisadministratie tot in de puntjes en zorgen dat alles overzichtelijk bij u terechtkomt.

Loonstrook op orde

Door uw salarisadministratie op orde te hebben geeft u ook een duidelijk signaal af van waardering naar uw personeel. Wij begrijpen dit en helpen u hier graag bij. Wij verwerken op maandelijkse basis uw loonstroken en nemen hierin alle met u besproken wensen mee. We berekenen vakantiegeld, ziekte- en verlofuren, een 13de maand en overuren en nemen dit mee in de loonstrook. Ook de aangifte loonheffing wordt maandelijks meegestuurd.

Salarisadministratie

Duidelijke overzichten

U kunt bij ons ook verschillende overzichten aanvragen zoals een SEPA-betaalbestand, loonjournaalpost of loonstaten. Zo weet u precies hoe de loonstroken zijn opgebouwd en hoe het met de loonkosten zit. Iedere maand krijgt u van ons deze overzichten in de mail zodat u continu op de hoogte blijft van de situatie en alles inzichtelijk blijft. Uw administratie is bij VMF Administratiekantoor in goede handen, onze administrateurs hebben jarenlange ervaring met het verwerken van de salarisadministratie van verschillende bedrijven in diverse bedrijfstakken en zijn gespecialiseerd in het helpen van MKB’ers.

Salarisadministratie uit handen geven

Het uitbesteden van uw salarisadministratie geeft u veel rust. U heeft de zekerheid dat alles op een deskundige manier wordt uitgewerkt en dat de loonstroken correct en volledig in uw mailbox verschijnen. Dit bent u aan uw personeel verplicht en wij helpen u hier graag mee. Voor alle mogelijkheden of vragen over uw salarisadministratie kunt u contact met ons opnemen.