Laat u adviseren door experts van VMF Administratiekantoor!

De wereld verandert snel en met een lang voortslepende pandemie is ondernemen ook niet makkelijker geworden. Bij VMF Administratiekantoor horen we dagelijks verhalen van ondernemers die ondanks de malaise op creatieve manieren door blijven zetten. In deze blog zetten we voor u op een rij op wat voor manier wij u kunnen adviseren wanneer u niet vooruit komt.

Advies van expertsLaat u adviseren door experts van VMF Administratiekantoor!

Bij VMF Administratie nemen we ondernemen heel serieus. Daarom werken we met experts die u kunnen adviseren over het reilen en zeilen van uw bedrijf. Zo helpen ze u met al uw financiële en fiscale vraagstukken. Zoekt u bijvoorbeeld nieuwe manieren om uw omzet te verhogen of wilt u meer informatie over steunpakketten? Of wil u weten welke risico’s u als ondernemer loopt? Onze experts bereiden zich voor op alle uitdagingen die u tegenkomt.

Juridisch

Ook is er veel veranderd in de regelgeving. Zo veranderden dit jaar de regels voor flexwerkers en worden vanaf volgend jaar nieuwe ondernemersregelingen geïntroduceerd. Om u in deze onzekere tijd te wapenen tegen dit soort ingrijpende veranderingen, kunnen onze experts u ook juridisch adviseren. Bijvoorbeeld wanneer u tegen problemen aanloopt met het uitbetalen van salarissen. Wat kunt u het best doen en welke regels zijn veranderd? Daar kunnen onze adviseurs u bij helpen.

Herstructureren

Omdat er veel is veranderd in het afgelopen jaar, is de kans groot dat u met de tijd mee heeft moeten veranderen. En daar hoort soms een herstructurering van uw bedrijf bij. Ook daar kunnen onze experts u over adviseren. Het kan zijn dat u uw activiteiten moest afschalen, of juist minder snel groeien. Hoe doet u dit juridisch correct en houdt u de geldzaken op orde? Met het advies van VMF Administratie bent u op de hoogte van de mogelijkheden.

Advies op maat

Bij VFM Administratiekantoor bieden we persoonlijk advies op maat. Ieders situatie is vanzelfsprekend anders, waardoor niet elke oplossing voor iedereen werkt. Als ondernemer bent u toe aan zekerheid. Onze medewerkers hebben niet alleen ervaring met MKB-bedrijven, maar ook met de dagelijkse strubbelingen van ZZP’ers. We gaan graag met u in gesprek over uw probleem of vraagstuk.

Vraag ons om advies!

Heeft u in deze economisch uitdagende tijden behoefte aan advies van de experts van VMF Administratiekantoor? Neem dan snel contact op en ga met ons in gesprek over de vragen die al tijden op uw lippen branden.

Disclaimer: I.v.m. typefouten en eventuele wijzigingen in de wetgeving kan het zijn dat informatie in dit artikel niet correct is. U kunt altijd met ons contact opnemen als u vragen heeft over dit artikel.